Post by banickspicsagus on Feb 11, 2022 7:37:08 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Asphalt 9: Legends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Asphalt 9: Legends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ codifică pietre prețioase infinite ▞▞▞
▞▞▞ Asphalt 9: Legends 2022 version ▞▞▞
Mă așteptam să lag sau chiar să nu rulez pentru telefonul meu și m-am înșelat, a fost invers, dar decalajul nu este atât de rău, poate scade doar puțin, dar funcționează bine. Am fost șocat de când nu am jucat acest joc de când a apărut pentru că grafica este nebună. Mi-am dat seama că pierd acest joc de câțiva ani, fără să-mi dau seama că pot rula acest joc pe telefonul meu de cartofi. Dar da, în ceea ce privește performanța este bună și jocul este, de asemenea, bun. Mecanismul este foarte distractiv, asta e tare
Acesta este un joc incredibil care vă îndeplinește toate nevoile de simulări și grafică, acest joc este apetitul perfect pentru cursele de curse și pentru cei care caută simulări, așa că, dacă sunteți în căutarea unei simulari perfecte, mergeți orbește și deveniți o legendă 😈
Asphalt 9: Legends Αγώνες fcb
Totusi joc acest joc dupa un samsung galaxy s20 se misca sacadat rau de tot. Va rog remediati aceasta problema.
Pierdere de timp.
Acest joc este cel mai epic joc de curse cu mașini de pe platforma mobilă🔥🔥👍...(dar vă rugăm să optimizați jocul pentru GPU-uri mali .....apoi jucăm 60fps...) Adăugați o pistă nouă... ca și Scoția (ușor de condus ...) (Optimizați sensibilitatea ... în dimensiunea 1200 ...) Vechiul meu Realme XT (cu Snapdragon 712 sensibilitatea este mai bună decât dimensiunea 1200 ..Realme x7 max .... (acum) ... vă rugăm să optimizați Gameloft 🥺
Am o mare problemă care nu poate fi rezolvată pentru mine, nu mă lasă să mă conectez la Facebook. Vă rugăm să rezolvați că mă lupt de atâta timp să mă conectez, vă rugăm să rezolvați, că m-am chinuit atât de mult să mă conectez, altfel merge bine
Grafica de foarte buna calitate. Mi-aș dori doar să fie Paște pentru a câștiga mașini. Per total un joc bun, il recomand
În zilele noastre are prea multe reclame și îmi distruge experiența și nici măcar nu pot anula până nu se finalizează. Vă rog să opreșteți asta, sunt gata de asta.😔😔
Mi-am pierdut contul
Jocul se blochează după un anunț :/
Muie psd
Joc frumos, dar continuă să te prăbușești și consideră cursa ca făcută atunci când nu ai terminat cursa
Jocul este până acum absolut fantastic, dar pentru a trece peste, are prea multe limite și o varietate de condiții pentru a te face să treci de niveluri. deci ar fi foarte frumos dacă ar fi mai fluent în cariera fiecărei persoane
este un joc foarte bun, are o grafică bună și toate tipurile de mașini și alte chestii de genul, vezi acest joc.
Grafica este doar superbă jocul f2p Controlul este puțin cam greu pentru mine Toate împreună Acest joc este o capodopera
Carrom Pool: Disc Game اسپورٹس bkea
Nașpa
acest joc este uimitor, dar există mai puține opțiuni. Îmi doream o rezoluție mai mare, pentru că încă pot vedea pixelii, problema este că unitatea tactilă este prea puternică pentru pvp și pur și simplu elimină distracția de a face moduri mai distractive de a face lucruri
Grafica este grozavă, dar acesta este singurul lucru bun la acest joc. Jocul este extrem de pay2win și dacă nu investești niciun ban în joc nu poți conduce supermașini.
Nu mă pot conecta la contul Google Play Games sau la Facebook pentru a-mi recupera progresul.
Grafică foarte bună, deloc întârziată. Se merită
un singur lucru: mapele sunt prea mici
Adaugă enervant de fiecare dată. La multe reclame, este iritant când apare la sfârșitul fiecărui meci.
Grafică grozavă, dar nu cea mai bună, bgmi HDR este mai bună decât ea!
Acest joc este un gunoi, are probleme de conectare, nu pot conecta vechiul meu cont. Forțându-mă să joc de la nivelul 1 și am cheltuit bani pe acest joc.
Acum am cumparat un samsung. Și când încep jocul, pune-mi vârsta și totul se blochează.
jocul e frumos,dar daca vrei sa ai masini mai bune trebuie sa bagi sau gramada de bani in el astfel nu faci nimic
Joc grozav
Nu acceptă 60 fps pe pixelul 6. Bănuiesc că această aplicație are nevoie de o actualizare.
Este cea mai tare joc cu mașini de curse. Mai ales acele rampe care te rotesc și drifturile sunt așa tari!
Wow, acesta este cel mai bun joc de curse pe care l-am jucat vreodată și grafica este atât de realistă încât nu plătește 2 câștiguri ca alte jocuri, se joacă pentru a câștiga, ține-o tot așa.
VV B ÇKA
Asphalt 9: Legends Corse oga
Mod de joc super distractiv, grafică uimitoare, dar este cel mai plătit joc pentru a câștiga pe Android. Chiar dacă cumpărați lucruri, nu aveți întotdeauna garanția că veți obține mașina pe care o cumpărați. Este literalmente un joc de noroc. Votează cu banii tăi și nu cumpăra nimic, altfel dezvoltatorii nebunești vor continua să plătească și mai mult pentru a câștiga atâta timp cât oamenii își vor arunca portofelele în acest joc
Trebuie să reduceți cantitatea și frecvența reclamelor care reduc experiența de joc.
😠😠😡😡😡😡😡😡
Joc frumos, dar de nejucat. Dacă vă place să vizionați reclame, ar trebui să cumpărați acest joc. Dacă vă place să alergați, urmăriți un anunț de 30 de secunde după fiecare cursă de 1 minut. Direcția automată este defectată AF și o mulțime de alte lucruri sunt, de asemenea, mai ales în multiplayer. Are potențial, dar este executat prost/pe bază de numerar.
Nu știu de ce... am wifi puternic și, de asemenea, datele mobile încă jocul nu se deschide și continuă să arate eroarea 1-3-9-503 suck asfalt
E ok în cea mai mare parte până la unele curse. Apoi jocul se defectează și nu se poate vedea drumul, uneori, pur și simplu dispare.
Asphalt 8 mi se pare mai reușit
Faceti turele mai lungi
Asphalt 9: Legends ریسنگ etg
Joc bun, dar încărcarea nu este deschisă durează mult timp și apoi arată reîncercarea
Mașini frumoase, dar de fapt nu conduci mașina, așa că contează ce faci pentru că vei câștiga. Deci nu trebuie să lupți pentru asta. La pachet, ar putea fi un joc de curse perfect, dar nu este.
pana de curand a fost ok jocul. acum apare o eroare si se pune pauza automat nu inteleg care este motivul. nu mai pot face curse la multiplayer din acest motiv. PS s9+
Doar o stea pentru faptul că creditele triple nu funcționează după ce vezi reclamele... pierzând timpul fără a obține ceea ce au spus
Un joc foarte bun pentru cei care sunt iubitori de mașini..această versiune mobilă pare că ne jucăm pe laptop sau pe computer.. Grafică foarte bună..adoră asta.
Jocul a fost excelent...👍👍.După actualizare de fiecare dată arăta că rețeaua nu se sincronizează.
De ce jocul imi cere 5,56G nu înțeleg plzz ajutor, în rest este jocul meu preferat căar dacă am pierdut contu muncit de 1 2 ani nu renunț
Asphalt 9Legends este super enervant!Cere prea mult upgrade la mașini cu fiecare nivel este tot mai greu să nu te abții să ștergi acest joc!