Post by banickspicsagus on Feb 11, 2022 7:34:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cheerleader Champion Dance Off ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cheerleader Champion Dance Off IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daha çox dözüm ▞▞▞
▞▞▞ Cheerleader Champion Dance Off 2022 version ▞▞▞
Oyun əyləncəlidir, lakin spa və həkim kilidləndiyi üçün bezdiricidir
Cheerleader Champion Dance Off Simulácie ymq
Mən oyunu bəyənirəm, lakin bu, bir növ darıxdırıcıdır, çünki əşyaların çoxu kilidlidir, ona görə də oyuna marağımı itirirəm, ona görə də onu siləcəm deyə düşünürəm ki, sadəcə olaraq, hər şeyi pulsuz edə bilərsiniz, mən uşaqam SİZ MƏNİ NECƏ GÖZLƏYİRSİNİZ? ƏŞYALARI ALMAQ ÜÇÜN?!!!!!!! BELƏ SİZ ƏŞYALARI PULSUZ EDƏ BİLƏRSİNİZ
Bu oyun pis deyil, bir qədər darıxdırıcıdır, həm də bir az əyləncəlidir, əgər istəyirsinizsə, bu sizin fikrinizdədir
Bu, çox əyləncəlidir və rahatlatıcı bir oyundur. Bu oyun 3-11 yaş üçün daha uyğundur. Amma bu qədər reklam var. Amma yenə də bu gözəl oyunu dəstəkləyirəm.😊😊
paltar rəqsləri və makiyajları o qədər də çox deyil
Təəccüblüdür, lakin reklamlar, oyunun mükafata ehtiyacı var, çünki bu oyun təpədən enir, roblox və fortnite kimi təpədən qəbul edilir.
Bu oyunu bəyənirəm, amma oğlanlar da şənlikçi ola bilərlər, mən bu cür oyunlarda daha çox təmsil olunmaq istəyirəm, əgər bu oyunda oğlanlar kişi cheerleaders varlığını göstərsələr, mən çox xoşbəxt olardım, amma bütün bu oyun yaxşıdır və bacarıram' Mən oğlan olsam belə, onu yerləşdirin, qrafika yaxşıdır, musiqi səslənir və geyimlər heyrətamizdir.
Paltarı və ya saçı dəyişdirəndə dərinin rəngini dəyişməsi nədənsə yaxşıdır, sonra mən dərinin rəngini dəyişə bilmirəm və reklamlar çöküb tətbiqi yenidən açır.
Mən bu oyunu həqiqətən bəyənirəm, lakin ona 5 ulduz verə bilmərəm, çünki çox istərdim ki, daha çox dram və ya hekayə olsun və mən də arzu edirəm ki, daha çox personajlar iştirak etsin. Bundan başqa, bu oyunu sevirəm, dəyişməli olduğunuz yeganə şey budur. Zəhmət olmasa cavab verin və bu oyunu yaxşılığa doğru dəyişdirin. Bu oyunu yaratdığınız üçün təşəkkür edirəm və ümid edirəm ki, bu oyunu daha da yaxşılaşdıracaqsınız. Ümid edirəm ki, yeni dəyişiklikləri görəcəyəm və sonra bu oyuna 5 ulduz verə biləcəyəm.
Mən birinci yerə çıxana qədər çox yaxşı oyun idi, bütün oyun qəzaya uğradı, o, məni yuxarı qaldırdı və qovulduğum zaman o, mənə daha sonra getməyə imkan verdi, amma birinci yerdə olub-olmadığımı yoxlayanda oyunçular hamısı getdi və 2-ci yerə qədər gedəcəklər, indi oynadığım ən pis oyundur
Bu proqram sizə ödəməyi tövsiyə edir və etməsəniz, metal bürünc alacaqsınız. Əgər qazanmamısınızsa, onlar ödəniş etməyi tövsiyə edəcəklər. Sonra barmaq bizə saç düzümünü dəyişməyi və ya əlavə ilə nəyəsə toxunmağı söyləyir, əlavələrlə məni işə salmayın, proqramı bağladığınızda və açdığınız zaman basdığınız hər şeydən sonra əlavə edin. Bağışlayın, bu deyil. Mən bu proqrama gözəl planı tövsiyə etmirəm, lakin yandırmaqdansa əlavələr və ödəniş xatırlatmaları istəyirsinizsə, telefonunuz yenisini əldə edin və yeniləməni xahiş edin, çünki bu, səviyyə 2 proqramdır.
Bu darıxdırıcı oyundur, hər şeyə baxılır, ancaq bəzi səviyyələrə baxılmır
Bu oyunu sevirəm. Bu, həqiqətən heyrətamizdir, amma mənim fikrimcə. Paltarlar və əşyalar pulla açılmamalıdır Bu mənim onlayn olmalıdır. zəhmət olmasa düzəldin
Bu oyunu çox bəyənirəm, amma birinci yeri qazandıqdan sonra liderlər tablosunda səhvlər yarandı və yalnız "işıqlandırma ulduzları" və ya buna bənzər bir şey dedi. Zəhmət olmasa bunu düzəldə bilərsiniz?
Cheerleader Champion Dance Off Mô phỏng jye
Bunu bəyənirəm, amma spa, xəstəxana və selfi pulsuz edə bilərsinizmi, bu məni bir qədər dəli edir
Bu heyrətamiz fikirdir. İstifadə edə biləcəyiniz çoxlu paltar və əşyalarınız var. Ancaq problem ondan ibarətdir ki, istifadə edə biləcəyiniz digər əşyalar üçün pul ödəməlisiniz, ona görə də ümid edirəm ki, bu sifarişi ləğv edə bilərsiniz.
Pis acmir
Bu oyunu sevirəm . Bunu təsvir etməyə sözüm yoxdur. Paltarlar çox gözəldir. Həm də rəqslər addımlar. Mən hər gün bu oyunu 7 dəfə oynayıram. Kiçik bacım geyimləri, rəqsləri, makiyajı və müsabiqələri sevir. O, həmişə deyirdi; "didi zəhmət olmasa bu oyunu heç vaxt silməyin. Və bu, həqiqətən də yaxşı oyundur, yox, məncə rəqs oyunları kateqoriyamın ən yaxşı rəqs oyunudur. Bu, ən yaxşısıdır😘😘😘😍😍😍😍😍😍. Təşəkkür edirəm.☺️☺️
Bu, əla oyundur və mən onun çox reklamının olmadığını sevirəm. Bu əladır və mən sizin necə göründüyünüzü və səhnənin necə göründüyünü seçə biləcəyinizi çox sevirəm
REKLAMLARIN ONLAYNDƏ GÖRÜNMƏSİNƏ İCAZƏ ETMƏK ÜÇÜN OYUNU NECƏ KODLAŞDIQLARINA ÇOX HƏYRƏT EDİRƏM!!!!! DANIŞMAM VƏ BU ƏYLƏNMƏLİ VƏ ƏYLƏNİLƏN OYUNU ETDİYİNİZ ÜÇÜN ÇOX TƏŞƏKKÜR EDİRƏM...😄😄😄 Və tövsiyə etmək istərdim....Oyunçuları danışdıra və ya qarşılıqlı əlaqə qura bilərsinizmi? Amma yenə də....Mən Bu Tətbiqi Sevirəm və BU KİMİ TƏTBİQLƏRİ YARATMAQDA DAVAM EDİRƏM.....☺☺☺😃😃😃 Və insanlara bu proqramı yükləməyi də tövsiyə edirəm, çünki bu, sizin "Çirlidinq" İstedadınızı üzə çıxarır.... Və TabTale tərəfindən bu Cocoplay kimi daha çox proqram yaradın! 😁😄😁
coooox gozel
Bu oyun çox əyləncəlidir. Onların əksəriyyətində qalib gəlmişəm .Amma, sanki siz reallıqda yaşayırsınız, amma bu, tam virtualdır. Bu oyunu yükləyəndə dediklərimi anlayacaqsınız. Onu yükləməlisiniz. Və sizə söz verirəm ki, bu, yeganə oyundur. Mən nə vaxtsa bu haqda demişəm və bu, mənim üçün böyükdür. Seourioisly kimi. Sanki yaradıcılar bu oyunu o qədər mükəmməl bir yerə yığıblar və hər kəs istədiklərini deyə bilər, amma bilirəm ki, bu oyun ən yaxşısıdır.!!!!!!!! !!!!!!!!!!!☺☺!!!😛😃😚😉😍😉😄!!!!😄😀😊😀☺😘😗😚😙😜😝😛😳😁!
Cheerleader Champion Dance Off Symulacyjne mzpw
Təəccüblü deyil ki, bu oyun insanların xoşuna gəlmir, siz onu silməlisiniz və icazə verin Minecraft-ı yükləyin telefonumdan silin, yoxsa bu telefonu sındıracağam və T-Mobile-a qışqıracağam ki, bunu mənə Minecraft-ı almağa icazə vermədim. İndi çox qəzəbliyəm, icazə verin Minecraft👹 alayım
Çoxlu reklam!!! Bu oyunda hər hansı bir iş görməyə getdiyiniz zaman bir əlavə açılır və siz oyundan həzz ala bilməyəcəksiniz.
Bu oyun yaxşıdır, amma bu oyunda klinika spa kilidlidir, ona görə də xoşuma gəlmir. .
Maraqlı oyun amma hər şeyi ödəməlisən
Stickman Battle 2021: Stick Fight War Strategi qbn
Bir il əvvəl oyunu yüklədiyim zaman heç bir gecikmə və ya heç bir şey yox idi, sonra oyunu yenidən yüklədim, o qədər geridə qaldı ki, sönməyə davam etdim, səhnəyə girmək istədikdə sınmırdı.
bu yaxşı idi, lakin biz rəqslər və bir çox reklamlar üçün pul ödəməli deyilik
bu oyun toxunma ekranlı cihazlar üçün əladır, lakin noutbuklar üçün deyil, siçanı kifayət qədər tez hərəkət etdirmək çətin bir yoldur
Oyunu bəyənirəm, amma siz onu ilk dəfə oynayanda və telefonunuzu tək qoyursunuz, sonra yenidən oynamaq istəsəniz, oyunu oynamaq istəmir, ona görə də ona yalnız 3 ulduz verirəm, tamam bayyyyy🤙
Cheerleader Champion Dance Off Symulacyjne gcv
Düzünü desəm, bu oyunu hazırladıqları üçün tərtibatçılara çox minnətdaram və xoşbəxtəm. Çünki bu oyun çox gözəl olmaq üçün qurulub. Təkcə bu oyun deyil, koko oyununun bütün oyunları superdir. Mən rəqsi sevirəm. Bu oyunu təsvir etmək üçün söz yoxdur. Sonra, xahiş var, tam versiyanı pulsuz edin. Çünki çox xoşuma gəlir. 💞💞🙏🏻
Bu oyun brats! Bu oyunda ən dəhşətlisi odur ki, çox şey kilidlənib 🔐 və bizim öz xarakterimizi seçmək imkanımız yoxdur.
Çox darıxdırıcı, amma bu məni problemlərimi həll etməyə məcbur edir
Yarım saat gözlədiyim üçün bu oyunu bəyənmədim. Ya tak ki ye game chalu bhi nahi hua vaxtımı çox sərf etdim.
Mən 3 ulduz verdim, çünki şeylərin çoxu kilidlidir. Spa və həkim kimi. Amma bunun xaricində gözəl cheerliding oyunudur .❤❤ Xahiş edirəm daha çox belə oyunlar hazırlayın .🙏🙏
gözəl